2014. szeptember 26., péntek

Ingyenes BinduSar - Gerilla jóga

OKTÓBER 4-én 17-18.30h ig
Helyszín: VI.ker. Jóka tér 3. 21-es Csengő

Oktató: Mukesh Kothari és Zsovár Krisztina


BinduSar® JÓGA 
A BinduSar® JÓGA RENDSZER precízen és gondosan sorba rendezett gyakorlatok összességét jelenti több nehézségi szinten (BinduSar® Jóga I.-II.)
Ez az óra a BinduSar Jóga alap sorozataira épül, amelyeknek célja a testünk dinamizmusának növelése. Ha már jógázol vagy sportolsz, például futsz, úszol, teniszezel, akkor érdemes ezt a foglalkozást kipróbálnod. Ez az óra részletesebben magyarázza el a pózokat, amelyek a kezdő szinttől a középhaladóig terjednek.
Jótékony hatásai:
1.) Növeli az életerőd és kiváló egészséget biztosít egész éven át
2.) Az izzadás és a hatékony légzéstechnikák által méregteleníti a tested
3.) Megszabadulhatsz a felesleges zsírpárnáktól és tested izomzata észrevétlenül szépen kidolgozottá válik (különösen tonizálja a fenék-, has-, és mellizmokat
4.)Megszűnteti a stresszt és a szorosan ezzel összefüggő rendellenességeket (depresszió, pesszimizmus)
5.) Csökken a súlyfelesleg és az egészséges testsúly normalizálódik
6.) Fejlődik a testtudatod és hajlékonyabbá válsz; ízületeid finoman ellazulnak

Viniyasza flow : Csípő nyitó


Elfoglalt életvitelünknek köszönhetően a mai modern világban sajnos nem figyelünk úgy oda úgy csípő izületeinkre, mint ahogy az elvárható lenne. Helytelen életmódunk, az állandó ülés (akár a munkahelyen, akár az autóban, stb.) a törzs alsó szakaszának- főként a csípőizületnek- merevségéhez vezethet. A csípő izületek azért fontosak, mert ezek hordozzák a testünk nagy részének súlyát (lumbáris szakasz) és így csípőizületek egészséges állapota nélkülözhetetlen egészségünk megtartásához.
A gyakorlatokat ezen az órán ennek megfelelően válogattuk össze. Várunk mindazokat, akinek már kialakultak ilyen jellegű problémáik, és azokat, akik megelőző jelleggel óvni szeretnék egészségüket.


www.bindusaryoga.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése