A Gerilla jógáról

Szia!
A Jóga nem az önsanyargatás útja, mindig tartsd tiszteletben a határaidat. Figyelj az oktatóra és ne akard a tested olyan helyzetekbe kényszeríteni, amire még nincs készen. A helyes gyakorlás mindig örömteli és jó érzésekkel tölt el. Nagyon fontos, hogy jelezd az oktató felé, ha bármilyen  betegséged van ( pl gerincsérv, maga vérnyomás stb). Vannak ászanák ( testtartások), amik nem végezhetőek bizonyos fizikai problémákkal. Menstruáció idején nem javasoltak a fordított testtartások.
                                                          VÁROSLIGETÉRT 2014


NAPFORDULÓ 2013
TÉLEN: "begerillázunk" az összes jóga központba Budapesten, ami befogad minket! Cél: ismerkedj meg az összes fellelhető irányzattal és azok oktatóival. Találd meg azt, aki számodra a legjobb:)

NYÁRON : Szeretnél a szabadban jógázni ingyenesen, csatlakozz! Gyere! Minden héten más oktató, más stílus, próbáld ki :) 
Célunk az öröm jóga, kikapcsolódás, a mozgás szeretete és sok - sok mosolygó arc:)
Szeretnénk, ha minél több oktatót megismernétek kötelezettség nélkül és persze különböző stílusokat, irányzatokat. Szeretnénk, ha minél többen megismerkednének a jógával!
 Kedves KÉPZETT jógaoktatók, stúdiók! 

A Gerilla Jóga egyik célja, hogy az emberek ismerkedjenek a jógával és természetesen annak különböző irányzataival. A Gerilla Jóga teljesen non-profit és egy ember szervezi, jómagam. Szeretném, ha a Gerillára úgy tekintenétek, mint egy összefogás a budapesti "jógaéletért". Szívből teszem amit teszek és szívesen látok bárkit, akinek a képzettsége megvan hozzá, hogy oktasson és megmutassa az általa követett irányzatot másoknak is. A másik cél, hogy bárki számára elérhető legyen a jóga, esetlegesen a nehéz időkben is. Várom az oktatók jelentkezését!:) És persze hívjátok meg mindazokat, akiket érdekelhet a jóga, de még soha nem merték kipróbálni:)


Kedvelj minket a facebookon, hogy értesülj az aktuális helyszínről és időpontról! 

(Ha nincs facebook oldalad és nem is szeretnél, iratkozz fel a hírlevélre és megírom az aktuális időpontokat.)
                 Amennyiben eljössz , elfogadod, hogy saját felelősségre jógázol!