2014. augusztus 6., szerda

♥ Divya Diksha Chaitanya♥ szerzetesnő érkezik hozzánk!



Szeretettel hívlak benneteket egy különleges alkalomra!
♥ Divya Diksha Chaitanya♥ szerzetesnő érkezik hozzánk!

OLVASD FIGYELMESEN:

2014. 08.29-én 18h-kor találkozunk
ESŐNAP: 2014.08.30-án 10-kor
TALÁLKOZUNK: 56-os Emlékműnél a Városligetben

JÓGA irányzat: Vyayam Yoga

részvételi szabályok: http://gerillajoga.blogspot.hu/p/reszveteli-szabalyok.html

*************FONTOS! A Gerilla ingyenes, de szeretnék támogatni a szerzeteseket és ezért most ADOMÁNYT elfogadunk számukra! Akinek van lehetősége kérem hozzon magával. Akinek nincs, ő is jöjjön nyugodtan!**************




Divya Diksha Chaitanya

Védikus Dharmát tanuló szerzetesnő, aki a Shri Âñjaneya Akhara egyházközösséghez tartozik, a Saraswati Paramahamsa rendbe, ami egy hagyományos, ortodox szerzetesrend.

Rishikeshben, Indiában él, a Yogalaya Ashramban.

Jelenleg Diksha igazgatja a Dharma Nemzetközi Védikus Alapítványt, ami a dharmikus tanítások gondozásával és terjesztésével foglalkozik.

Hindu apától és portugál anyától született, jóllehet életének jelentős részét Spanyolországban és Indiában töltötte. A jóga és a meditáció alapjait édesapjától tanulta, amit 14 éves korától gyakorol.

18 évesen késztetést érzett arra, hogy a jóga mélységeit felfedezze, így elhagyta a szülői házat, és zarándokútra kelt Indiában, hogy megismerjen különböző iskolákat és mestereket. Útja Bangalore-be vezetett, a Vivekananda Research Foundation intézményébe.

A gurujával, Swami Shankaratilakananda-val Indiában találkozott, akitől beavatást kapott, majd belépett a szerzetesrendbe.

Kitűnően beszél angolul. spanyolul és portugálul. Hindi és szanszkrit nyelven olvasni és írni is tud. A mestere, Shri Swami Shankaratilakananda, utódjául jelölte ki.

Intézmény: Nemzetközi Védikus Alapítvány
Ashrama: Yogalaya Ashram, Rishikesh, India
Guru: Swami Shankara Tilakananda
Parama Guru: Swami Tilak Paramahamsa
Sampradaya (felmenőág/családfa): Smarta
Dashanami (Adi Shankaracharya rend): Saraswati

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése