2014. augusztus 30., szombat

André Riehl-el aki 1972 óta oktat jógát! Ingyenes/adományos Gerilla!

Várunk szeretettel ismét egy különleges alkalomra!

szeptember 3-án 19.30-kor az Anahita jóga és Szellemi központban

cím: Budapest 13. ker. Kádár utca 10. 

OKTATÓ: Andrè Riehl


Fontos! Teremben leszünk, (130nm) de mivel a terem kapacitása véges, érkezési sorrend van.

részvételi szabályok: http://gerillajoga.blogspot.hu/p/reszveteli-szabalyok.html



Az oktatóról:
1972 óta oktat jógát.
Először egy kolostorban a Himalájàn volt tanár, majd vándorútra kelt Indiàba, ahol találkozott számos hagyományőrző mesterrel, akikkel aktív kapcsolatban maradt. A tanulás kiterjedt a klasszikus, valamint a tantrikus jóga gyakorlatokra is. Némi keresgélés után találkozott a kasmíri Babuval, amely révén mély lelki fejlődésen ment keresztül.
Szintén nagyon megérintette J.Krishnamurti és Sri Ananda Mayee-vel történő találkozója.

Visszament Franciaországba, és néhány évig a jóga művészeti szintű oktatásával foglalkozott.
Szerzője a "Le Prince des FORETS» , francia adaptációnak, illetve két videokazettája is van a "Jóga traditionnel" és a CD-t a szanszkrit chantings "Mantra lelkigyakorlat» . Lefordított 8 könyvet a témában . A francia Fédération des Jóga Traditionnels 1992-ben választotta elnökéül,és ezúton nyitott meg hét Yoga Training iskolát (Toulouse, Párizs, Bretagne, Bourgogne, Le Mans, Suisse és Luxemburg).

Miután írt számos cikket jóga magazinokba, felkèrtèk rádiós és televíziós műsorokba, valamint a nemzeti és nemzetközi kulturális találkozók rendszeres vendégévé vált.
Ősi hagyományos irànyzatot is tanít autentikus jóga gyakorlatokat tart, ahol a régi klasszikus tudás találkozik kortárs emberi felfedezésekkel.Ebben az orányzatban egész rendszert, szemináriumokat, képzési programokat, lelkigyakorlatokat épített ki Indiában.
Óráin főkènt a testi-lelki dinamizmus fejlesztésére, tudatos és természetes lélegzés megtanulására ,különböző relaxációs szintek elérésére, az álom- tudat , intuíció- ébredés fejlesztésére, koncentráció fejlesztésére , az érzékek, szanszkrit kántálás és a belső csend elkülönítésére van lehetőség.
Természetesen mindent szakirodalommal alátámasztva oktat.
Jelenlegi tevékenysége:
Indonéziában, Balin egy wellness -jógaközpont oktatója.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése