2012. október 10., szerda

AUM központban -selfness Jóga



  • Október 28., vasárnap
    17.30 - 18.45 Selfness Jóga,Haladóknak

    Helyszín: AUM Pest

    FÉRŐHELY: 15 fő - aki nem fér be, kap ajándékot.:)
    oktató: SESZTÁK ÁGOTA
    http://gerillajoga.blogspot.hu/p/vendeg-oktatok.html

    részvételi szabályok:
    http://gerillajoga.blogspot.hu/p/reszveteli-szabalyok.html


    SELFNESS JÓGA:
    Töltődj fel!

    Életünkben a stressz nagy gondot jelent, míg a regenerációra fordított idő egyre kevesebb. Valóban pihentető, feltöltő tevékenységekre a rohanó hétköznapok során ritkán adódik lehetőség. Nagy szükség van olyan kikapcsolódásra, ahol rövid idő alatt ténylegesen ellazulhat, regenerálódhat test és lélek. A jóga széles eszköztára kiváló lehetőséget ad a mindennapos gondokból való kikapcsolódásra, a béke, nyugalom megtalálására, a testi-szellemi felfrissülés megtapasztalására!

    A Selfness Jóga nem csak a jógapózokról, légző- és relaxációs gyakorlatokról vagy éppen a meditációról szól. Ezen eszközök csupán támogatják a nagyobb célt: a belső változást az egészség és egyensúly megtalálásához vezető úton!

    A Selfness Jóga integrálja a jóga fizikai testen végzett és a finom energetikai szinteket is jótékonyan befolyásoló gyakorlatait. Ez a kiegyensúlyozott felépítés segít rátalálni a belső harmóniára! Rendszeres gyakorlással az ízületek erősödnek, terhelhetőbbé válnak; az izmok megszabadulnak a felesleges feszültségektől; a légzés egyre tudatosabbá és nyugodtabbá válik… Egy azonban biztos: A ránk zúduló stressz mennyisége nem fog változni, csak az a minőség, ahogy mindezt feldolgozzuk!

    15 főt tudunk befogadni 1-1 órára.... Aki nem fér be, annak is érdemes eljönni, hiszen 15%-os kedvezménykártyát kap! (ezt bérletvásárlásra lehet felhasználni az AUM-ban!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése